Verdiepingsdagen


In maart 2024 doen we wegens succes van de vorige rondes weer een setje van 4 verdiepingsdagen. Ze worden georganiseerd bij BCN, die goeie cursuslocaties heeft, letterlijk ongeveer 2 minuten lopen van de stations Zwolle of Eindhoven. Ook het lunchbuffet is daar van de buitencategorie.


Inschrijving kan per deelnemer. "Interactieve Verdiepingsdag" geeft precies aan wat we op zo'n dag doen: samen met ons en je collega's uit andere ziekenhuizen het optimale uit je protocollen van 1 gebied halen. Juist doordat er per Verdiepingsdag deelnemers uit meerdere ziekenhuizen zijn vindt maximale kennisoverdracht plaats. Zo vragen we bijvoorbeeld alle deelnemers om hun CT-protocollen van het onderwerp mee te nemen. Niet per se om ze te verbeteren maar om ze onderling te vergelijken en weer eens te kijken waaróm de parameters staan zoals ze staan. Er zijn meerdere Verdiepingsdagen, waaronder: Thorax, Cardiac, Hersenen (NIEUW, inclusief breinperfusie).


Instapniveau: vooral MBB'er met iets ruimere CT-ervaring of diegenen die ervaring willen krijgen, protocolverantwoordelijken, CT-toestelhoofden, CT-aanspreekpunten. Een afgeronde Post-HBO of basiscursus CT strekt tot aanbeveling, maar is natuurlijk niet verplicht. De cursussen zijn natuurlijk geaccrediteerd. Een Verdiepingsdag duurt 1 dag en kost €230,- alles inbegrepen.


Vanaf 6 aanmeldingen gaat een Verdiepingsdag gegarandeerd door.


Bijgewerkt tot 6-2-2024, 17u30

Kosten: € 230,- p.p. BTW-vrij, inclusief lesmateriaal, zeer goede lunch en certificaat. U kunt zich online inschrijven, onze bevestiging volgt meestal binnen 2 dagen, zo niet neem dan even contact op.


Inschrijfformulier Verdiepingsdag:

 
 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden