CT2U - bringing CT-knowledge to you!


Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland. CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

CT2U

Incompany trainingen - Opfriscursus CT-techniek 1 en 2

Wij hebben een ruime ervaring met incompany trainingen. Deze trainingen organiseren we op uw lokatie, op uw tijdstip. Vergelijkbare cursussen hebben wij reeds in meer dan 25 ziekenhuizen in Nederland gegeven.


Vanaf 2020 bieden we de nieuwe opfriscursus CT-techniek aan. Niveau is de MBB'er met CT-ervaring, die al eerder een CT-scholing bij ons of een andere aanbieder heeft gehad. Deze cursussen geven we op uw eigen lokatie voor al uw CT-ers, er is geen maximum aantal deelnemers. Wij verzorgen de rest: cursusmateriaal, Powerpoint, docenten uit de praktijk en certificaten van deelname. Het betreft 2 modules van elk +/- 4 uur.


We merken dat radiologie afdelingen moeite hebben hun CT-personeel geschoold te houden. In de dagelijkse praktijk is er vaak net te weinig tijd om gezamenlijk naar protocollen te kijken en te bedenken waarom we de dingen ook al weer doen zoals we ze doen. Deze cursus kan daar een toevoeging op zijn: wij lichten de techniek nog een keer toe, er is volop ruimte voor vragen. Uiteindelijk blijkt dat je het als afdeling zo gek nog niet doet, maar dat je dát na de cursus met (nog) meer vertrouwen kunt zeggen.


Alle techniek, parameters en stralingshygiëne komt aan bod, maar we gaan niet diep in op anatomie en pathologie. Aan de andere kant: wij vinden dat je techniek niet kunt uitleggen zonder casussen, dus een cursus zonder CT-plaatjes wordt het natuurlijk nooit. Meer informatie vind je onderaan in de pdf.

De cursus is één geheel, dus kan alleen als pakket van 2 delen worden afgenomen. De cursus wordt geaccrediteerd.


Kosten:


2 Modules van elk 4 uur: € 4200,-

Alle onze prijzen zijn BTW-vrij