CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.     CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Verdiepingsdagen

De interactieve Verdiepingsdagen CT van CT2U worden centraal in Nederland georganiseerd. In november 2021 weer bij  Hotel Amersfoort A1. Vanzelfsprekend is dit met inachtneming van de dan geldende Corona-maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM.

  • Deelnemers en docent zijn klachtenvrij
  • We houden we ons (naast overheidsrichtlijnen) aan  instructies van de congreslocatie. Ook dat is dus de 1.5 meter-regel en vaak mondkapjesplicht in openbare ruimte. Waar 1.5 meter aangehouden kan worden (leslokaal) geldt de 1.5-meter zonder mondkapje.

Ziekenhuizen bepalen zelf hun beleid, kijk dus ook wat “mag”, maar hou daarbij in het achterhoofd dat CT2U zijn lesdagen veilig organiseert. Beide docenten hebben er zowel als CT-laborant, als mede-nederlander en als docent belang bij om deze pandemie zo klein mogelijk te houden.

Inschrijving kan per deelnemer "Interactieve Verdiepingsdag" geeft precies aan wat we op zo'n dag doen: samen met ons en je collega's uit andere ziekenhuizen het optimale uit je protocollen van 1 gebied halen.

Juist doordat er per Verdiepingsdag deelnemers uit  meerdere ziekenhuizen zijn vindt maximale kennisoverdracht plaats. Zo vragen we bijvoorbeeld alle deelnemers  om hun CT-protocollen van het onderwerp mee te nemen. Niet per se om ze te verbeteren maar om ze onderling te vergelijken en weer eens te kijken waaróm de parameters staan zoals ze staan.  Er zijn meerdere Verdiepingsdagen, waaronder: Thorax, Cardiac, Trauma (NIEUW) , Stralingshygiëne (NIEUW). 

Instapniveau: vooral MBB'er met iets  ruimere CT-ervaring of diegenen die ervaring willen krijgen, protocolverantwoordelijken, CT-toestelhoofden, CT-aanspreekpunten. Een afgeronde Post-HBO of basiscursus CT strekt tot aanbeveling, maar is natuurlijk niet verplicht. De cursussen zijn natuurlijk geaccrediteerd. Een Verdiepingsdag  duurt 1 dag en kost € 210,- , dat is inclusief cursusmateriaal, zeer goede lunch, certificaat van deelname.

Vanaf 6 aanmeldingen gaat een Verdiepingsdag  gegarandeerd door.

Bijgewerkt tot 5 juli 2021, 10u30Kosten: € 210,- p.p. BTW-vrij, inclusief lesmateriaal, lunch en certificaat. U kunt zich online inschrijven.