CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.                            CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Post-HBO CT 2019-2020

Ook in september 2019 starten we de Post-HBO CT weer op 2 lokaties: in Doorn (zit  VOL) en in Assen. Roosters per lokatie (!!) staan onderaan deze pagina.

Post-HBO CT, voor wie?

Instapniveau is MBB'er met enige CT-ervaring. De Post-HBO CT van CT2U is als enige in Nederland door het CPION erkend en geaccrediteerd als Posthbo-registeropleiding die voldoet aan de 100-contacturennorm. Andere aanbieders spreken over post-HBO niveau of post-HBO, maar dat zijn geen beschermde termen, Posthbo-registeropleiding is dat wel.

Locatie Doorn heeft bijna alle lesdagen op donderdag, Locatie Noordoost bijna alle lesdagen op dinsdag. De roosters zijn bekend (maar onder voorbehoud), start is op 3 september (regio Noordoost) of 5 september (regio Midden) 2019.

Accreditatie

Accreditatie ten behoeve van het Kwaliteitsregister wordt per jaar bij stichting ADAP aangevraagd en altijd toegekend: 345 punten, waarvan 30 voor stralingsveiligheid.

Kosten: 

€ 3195,-  Vrij van BTW, inclusief laptop (in eigendom) met daarop het lesmateriaal, overnachting tijdens de 2 examendagen, diploma, diploma-uitreiking, accreditatie en alle lunches 


We krijgen best veel vragen waarom we iets duurder zijn dan enkele andere aanbieders van CT-cursussen, dat snappen we best, dus hieronder waarom de opleiding z'n geld zo waard is:

Folder Post-HBO CT
Post-HBO CT folder.pdf (171.38KB)
Folder Post-HBO CT
Post-HBO CT folder.pdf (171.38KB)