CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.     CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Post-HBO CT 2021-2022, Doorn, Assen (en bij veel animo weer Amersfoort)

Ook in september 2022 starten we weer met de post-HBO CT, zeker op 2 lokaties en bij grote belangstelling op 3 lokaties: 

 • Doorn (Zonheuvel)
 • Assen (van der Valk Assen)

Inschrijving kan vanaf januari 2022. Roosters volgen in januari  onderaan deze pagina.

Mochten daar twijfels over zijn: er is géén reden om aan te nemen dat we vanaf komende september niet fysiek met de post-HBO CT van start zouden kunnen. Als omstandigheden en/of overheidsmaatregelen wijzigen dan passen we ons beleid daar op aan, maar zowel onze les-locaties als wij, zijn altijd zeer oplossingsgericht en we  hebben zin om weer te beginnen!

Post-HBO CT, voor wie?

Instapniveau is MBB'er met enige CT-ervaring. De Post-HBO CT van CT2U is als enige in Nederland door het CPION erkend en geaccrediteerd als Posthbo-registeropleiding die voldoet aan de 100-contacturennorm. Andere aanbieders spreken over post-HBO niveau of post-HBO, maar dat zijn geen beschermde termen, Posthbo-registeropleiding is dat wel.

Locatie Midden heeft bijna alle lesdagen op donderdag, Locatie Noordoost bijna alle lesdagen op dinsdag. De roosters zijn bekend (maar onder voorbehoud), start is op 1 september (regio Noordoost) of 3 september (regio Midden) 2020.

Accreditatie

Accreditatie ten behoeve van het Kwaliteitsregister wordt per jaar bij stichting ADAP aangevraagd en altijd toegekend: 345 punten, waarvan 30 voor stralingsveiligheid.

Kosten: 

€ 3195,-  Vrij van BTW, inclusief laptop (in eigendom) met daarop het lesmateriaal, overnachting tijdens de 2 examendagen, diploma, diploma-uitreiking, accreditatie en alle lunches 

We krijgen best veel vragen waarom we iets duurder zijn dan enkele andere aanbieders van CT-cursussen, dat snappen we best, dus hieronder waarom de opleiding z'n geld zo waard is:

 • 15 echte lesdagen, inclusief lunchbuffet
 • 345 geaccrediteerde punten waarvan 30 voor stralingsveiligheid
 • Lessen van 2 docenten die nog volop in de praktijk werken
 • Merk-onafhankelijke opleiding, alle leveranciers komen aan bod
 • Les van radioloog en CT'er uit kinderziekenhuis
 • Laptopje in eigendom met daarop ons eigen lesmateriaal, altijd up-to-date!
 • Hotelovernachting (logies/ontbijt) tussen de 2 examendagen
 • Verzorgde diploma-uitreiking voor jou, familie, collega's
 • Beoordeling door alle cursisten al 8 jaar op rij ruim boven de 8 op inhoud, kennis, organisatie.


De post-HBO zit bij start van de opleiding vaak vol (20 deelnemers), deelname is op volgorde van inschrijving, we houden de volgorde van binnenkomst van mail aan. Er zijn ook vaak verzoeken voor reserveringen, die reservering wordt door ons genoteerd, maar echte inschrijvingen gaan vóór reserveringen.


Inschrijvingen bijgewerkt tot 30-11-2021, 17u00 :