CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.     CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Basiscursus CT voor Nucleaire Geneeskunde

De corona-crisis heeft een aantal afgesproken cursussen van 2020 in de ijskast gezet, we gaan weer met die ziekenhuizen om de tafel om uitgestelde cursussen in te plannen. Daarnaast beginnen we in september 2021 met maar liefst 3 post-HBO-klassen. Dit samen betekent dat we tot ongeveer maart 2022 geen nieuwe opdrachten voor incompanies meer kunnen aannemen. De ziekenhuizen waar we al afspraken mee hadden staan voorzien we uiteraard wel.

Vanaf 2016 bieden we ook basiscursussen aan voor CT-gebruikers op de Nucleaire Geneeskunde. Deze cursus zal zich richten op het CT-gedeelte van de PET-CT/SPECT-CT. Aangezien de patiënt voor de PET-CT hoofdzakelijk voor Hals-thorax-abdomen komt zal deze module zich vooral richten op normaal-anatomie en veel voorkomende relevante pathologie van dit gebied. De meest gebruikte CT-parameters zullen besproken worden. Voor kennis over het SPECT- of PET-gedeelte verwijzen we u graag naar andere scholingsaanbieders.

Instapniveau is de MBB'er met enige CT-ervaring. Deze cursussen geven we op uw eigen lokatie voor al uw CT-ers, er is geen maximum aantal deelnemers. Wij verzorgen de rest: cursusmateriaal, Powerpoint, docenten uit de praktijk en certificaten van deelname. Het betreft 2 modules (elk +/- 3 uur)

Wilt u uitgebreidere informatie vul dan het contactformulier in dan mailen wij u dit zo snel mogelijk.   

Kosten:  

2 Modules:  € 3200,-  

Alle prijzen zijn BTW-vrij