CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.     CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Incompany trainingen - Basis-CT (BCT) 

De corona-crisis heeft een aantal afgesproken cursussen van 2020 in de ijskast gezet, we gaan weer met die ziekenhuizen om de tafel om uitgestelde cursussen in te plannen. Daarnaast beginnen we in september 2021 met maar liefst 3 post-HBO-klassen. Dit samen betekent dat we tot ongeveer maart 2022 geen nieuwe opdrachten voor incompanies meer kunnen aannemen. De ziekenhuizen waar we al afspraken mee hadden staan voorzien we uiteraard wel.

Wij hebben een ruime ervaring met incompany trainingen. Deze trainingen organiseren we  op uw lokatie, op uw tijdstip. Vergelijkbare cursussen hebben wij reeds in meer dan 35 ziekenhuizen in Nederland gegeven.

Instapniveau is de MBB'er met enige CT-ervaring. Deze cursussen geven we op uw eigen lokatie voor al uw CT-ers, er is geen maximum aantal deelnemers. Wij verzorgen de rest: cursusmateriaal, Powerpoint, docenten uit de praktijk en certificaten van deelname. De cursussen zijn natuurlijk geaccrediteerd.

Het betreft 6 modules (elk +/- 3 uur), meer afnemen is natuurlijk  altijd voordeliger. Download de pdf voor cursusinformatie.   

Wilt u uitgebreidere informatie vul dan het contactformulier in dan mailen wij u dit zo snel mogelijk.   

Klik hier voor de folder

Kosten:  

1 Module:  € 1750,-

2 Modules:  € 3500,-  

3 Modules 5250,-  € 5100,-

4 Modules:  7000,-  € 6700,-

5 Modules:  8750,-  € 8150,-

6 Modules:  10.500,-  € 9600,-


Alle prijzen zijn BTW-vrij